Emelt Szintű Kémia Érettségi Felkészítő

Hozzáférés időtartama: Örökös

Kurzus tartalma

Segédanyagok

 • Feladatlapok, megoldókulcsok, tételek

Általános kémia: Koncentráció

Általános kémia: Oxidációs számok és sztöchiometria

Általános kémia: Periódusos rendszer

Savak és bázisok

Elektrokémia

Termokémia

Gáztörvények

Egyensúly

Oldhatóság

Titrálások

Szerves kémia

Szervetlen kémia

Kémia érettségi szóbeli

A kurzus leírása

A felkészítő során azt a gondolkodásmódot segítünk kialakítani, amely szükséges a feladatok szövegének értelmezéséhez, a logikai összefüggések észrevételéhez, és a kémiai ismereteket is igénylő problémák gyors megoldásához. A tanultakat sokszor összekapcsoljuk a hétköznapi életben tapasztalt jelenségekkel, hogy így még könnyebben megjegyezhetők legyenek a mindennapokat befolyásoló kémiai eredetű jelenségek.

Mit fogsz tanulni az emelt szintű kémia érettségi felkészítőn?

A kurzus során átvesszük az általános kémia, szervetlen kémia, szerves kémia témaköröket és a hozzájuk kapcsolódó kémiai számításokat. A középszintű vizsgához képest az emelt szintű kémia érettségin az összetett számítási és elméleti feladatok, problémák megoldása több témakör ismeretanyagának logikai összekapcsolását igényli, valamint a kémia tanult vizsgálati és következtetési módszereit is alkalmazni kell.

A kurzus előnyei

 • Teljes értékű tananyag, amely önmagában elegendő a felkészüléshez az érettségire
 • A 25 alkalmas, összesen 100 órás élő érettségi felkészítő rendszerezett videófelvételei
 • Akár 25 nap alatt is megtanulható
 • 5 év hozzáférés a kurzus tananyagához
 • A tananyag szintje az alapoktól kezdve indul
 • A közoktatásból kihagyott logikai gondolatmenetek átadása
 • Számológép használati praktikák
 • Részvétel az októbertől áprilisig tartó élő zoom konzultációkon (kurzuson)
 • 15 napig 100%-os pénzvisszatérítési garancia

E-learning rendszerünk

A kurzus értékelése és diákjaink véleményei

5.0
Total 8 Ratings
5
8 Ratings
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
TJ
2 év óta
Én az emelt szintű , kémiat választottam .Az e-learning szuper , érthető az érettségi írásbelire és szóbelire , renszerezve felkészít. Sok feladat megoldása az elmúlt évek érettségi feladat lapjaiból és szóbelire érthetően és meg érthetően elmagyarázva segítenek a tanárok a sikeres érettségi vizsgára. Ajánlom mindenkinek az e- learning felkészítő tanfolyamot.
P
2 év óta
En a biologia 25 alkalmas felkesziton vettem reszt, valamint az 5 alkalmas intenziv kurzuson biologiabol es kemiabol is. Az intenziv kurzusok egy nagyon jo osszefoglalot es utolso loketet adtak az erettsegi elotti utolso napokban, a legnehezebb feladatokat gyakoroltuk, nagy hangsulyt fektettek a szamolasra, ami kemianal nagyon jelentos. A 25 alkalmas kurzus pedig egy jo kiegeszites termeszetesen a sok tanulas melle. Kenyelmes, online, barmikor visszanezheto, viszont ha eloben neztem tudtam kerdezni, ami szinten hasznos volt. Tudom ajanlani azoknak, akik szeretnek csoportosan tanulni, vagy nincs lehetoseguk magan tanarra, ez nagyon jo alternativa. Mivel a kurzus emelt szintu, es leginkabb az emelt szintu kovetelmenyt ismertetik, ajanlatos elotte, vagy akar kozben a kozepszintu tananyagot melyiteni.
P
2 év óta
A tanfolyamot csak ajánlani tudom mindenkinek!
Nagyon alaposak voltak az órák, mindig maradt idő a kérdésekre is! Az e-learning felület is szuper, könnyen kezelhető! Rengeteg feladatot oldottunk meg közösen és sok új megoldási módszert mutattak nekünk. Az órák is visszanézhetőek korlátlanul!
Nagyon jó kiegészítője volt a kémia faktomnak és rengeteg új dolgot tanultam.
Innen is köszönöm a szuper felkészítést!
I
2 év óta
A feladatok megoldását a középiskolai tanórákhoz képest sokkal modernebb, az egyetemre átvezető szemlélettel közelítettük meg, a szükséges elméleti háttér pedig egy jól átlátható felületen elérhető. Magyar nyelven a legjobb kémia kurzus egyetemre felvételizőknek, bárkinek ajánlom!
JR
2 év óta
Szuper előkészítő!
Mind az elmélet mind a számolások más szemszögből vannak megközelítve, másabb egyben érthetőbb minden magyarázat, mint amiben az iskolai előkészítőn részesülhetünk.
Az összes óra nagyon barátságos, nem beszélve a poénokról, amik kapcsolódnak a témákhoz is.
A tudás, amit itt szerezhetünk, teljes mértékben hasznosítható az érettségi írásbeli és szóbeli részénél is. A vázlatok is nagyon klasszak, egyszerűek mégis érthetőek, később az ismétlésnél is csak a segítségünkre lehet.
A videók minősége kiváló, bármikor megnézhetjük őket, ahányszor csak szükségünk van rá.
Nekem nagyon sokat segített a jobb eredmény elérése érdekében.
Csak ajánlani tudom!
P
2 év óta
Donát órái nagyon szuperek voltak! Imádtam őket! Mindamellett, hogy az órák barátságos, kedves hangnemben teltek, magas szintű tudásra tehettél szert. Ha valami problémád akadt a tananyaggal kapcsolatban, akkor 0-24-ig kereshetted Donátot, aki mindig a segítségedre volt.
Bár végül nem az orvosi mellett tettem le a voksomat, de a tanfolyamnak köszönhetően egy életre szóló tudással gazdagodtam, aminek a mindennapi életben is hasznát veszem.
(Plusz pont az órákon elejtett poénokért. Imádtam őket!)
S
2 év óta
A felkészítőn nagyon tetszett, hogy Donát az OKTV feladatokra egy megoldókulcsnál is érthetőbb, logikusabb, jobb megoldást tudott elmagyarázni, amelyhez egy széleskörű magyarázatot is adott. A feladatoknál először nem a megoldást mondta el, hanem próbált rávezetni. Sok olyan dologról is szó esett, amelyről a középiskolában nem tanultam és versenyekre kell, illetve hasznos. Még a nehezebb kémia diákolimpiás feladatoknál is számíthattam a segítségére. A felkészülés során nagy segítséget jelentett az emelt kémia érettségi felkészítő, a felkészítőt az e-learningen tudtam visszanézni, a videók nagyon jó minőségűek, és tartalmilag is helytállnak. Nagy előny volt, hogy az előadások is részekre voltak bontva, így ha egy témán belül konkrétan megakartam nézni valamit, gyorsan megtehettem. Aki kémiaversenyre készül, csak ajánlani tudom.
K
2 év óta
Donát elképesztően tehetséges oktató, rendszerezett tudást és szemléletmódot ad át, az állatorvosira való felkészülés ilyen oktatási formában hobbi és kellemes időtöltéssé vált számomra a száraz tankönyvek helyett. Mindenkinek ajánlom!

Kurzus értékelése

5.00(8 Ratings)

Mit tartalmaz a csomag?

 • Korábbi előadások felvételei vágott, rendszerezett formában
 • Előző évek érettségi feladatsorainak és megoldásainak egyszerű letöltése
 • Önmagában is teljes értékű e-learning tananyag
 • Csatlakozási lehetőség az élő előadásokhoz, ahol a tanártól élőben is kérdezhetsz
 • Élő ZOOM kurzus októbertől áprilisig: szombatonként 17:00-20:00
 • Messenger chat csoport

Követelmények

 • Érdeklődés a kémia iránt
 • Szorgalom
 • Matek tudásra szükséged lesz, amihez ingyenes középszintű matek felkészítőt biztosítunk

Kinek szól ez a kurzus?

 • Emelt szintű kémia érettségire készülőknek
 • Gimnazistáknak, akik elmélyednének a kémia rejtelmeiben
 • Egyetemistáknak, alapozó képzés gyanánt
 • OKTV-re alapozásnak ajánlott

Want to receive push notifications for all major on-site activities?